Katten cadeaubox met groeibommetjes

Dit is echt een geweldige kleine cadeaubox voor een kattenpersoon met groene vingers of misschien wel een plaag cadeautje voor iemand die geen groene vingers heeft, maar wel een tuintje. Iemand die je probeert te verleiden om wat tegels uit de tuin te halen zodat de natuur wat terrein wint. Met deze cadeaubox gaat dat heel eenvoudig, in de aarde strooien een beetje aandrukken, water geven en klaar!

Het is ook een fantastische cadeaubox voor iemand die een mega groei meemaakt. Heb je enig idee wat het met zo’n persoon doet als er een pakketje in de brievenbus ligt met een kaart waarin je verteld hoe trots je op hem of haar bent. Met daarbij een allemaal bommetjes om te groeien en natuurlijk een geweldig kruidvogeltje voor de kat. Omdat een kattenouder nu eenmaal pas geniet als de katten ook genieten.

Maak het purrsoonlijk!

Als ik het pakketje rechtstreeks als verrassing naar iemand opstuur, dan schrijf ik met alle liefde jouw boodschap in de kaart.
Vergeet dan niet om bij de opmerkingen bij je bestelling te vermelden wat voor tekst je wilt dat ik voor je in de kaart schrijf, zodat dit pakketje wel heel purrsoonlijk wordt.

De details van deze giftbox

  • In dit mooie cadeaupakketje van 24 x 15,5 x 2,5 cm
  • Vind je 9 verschillende bloembommetjes uit Nederland met gebruiksaanwijzing
  • Een floppy wildlife kruidvogeltje in een jute zakje als verrassing voor je kat: mus, koolmees of roodborstje
  • En een mooie dubbele kaart van Rebecca Wright (Engelse illustrator) in enveloppe met genoeg ruimte voor een boodschap

Die Bloembommetjes

De bloembommetjes zijn gemaakt van natuurlijke klei, biologische wilde bloemzaadjes en natuurlijk kleurpigmenten. Ze zijn ruim 2 jaar houdbaar. Sommige zaadjes ontkiemen in de lente, andere in de zomer of zelfs daarna. Zo heb je het hele seizoen plezier van bloemen.

De biologische bloemzadenmix bestaat o.a. uit: Alexandrijnse klaver, Bolderik, Inkarnaatklaver, Vlas, Kaasjeskruid, Klaproos, Phacelia, Korenbloem, Perzische klaver en Gele mosterd.

Gebruiksaanwijzing

Het werkt heel eenvoudig, je gooit de bommetje waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden (niet in beschermd natuurgebied!). Je hoeft ze niet in te graven, maar mag ze wel licht aandrukken in de aarde.

Je kan ze water geven of je wacht tot de natuur met een gieter langs komt. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen en na ongeveer 2 maanden kan jij en je kat genieten van de wilde bloemen!

Beste zaaitijd: maart t/m september
Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen de bommetjes het volgende voorjaar op!

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

24 x 15,5 x 2,5 cm

Kruidspeeltje

Koolmees, Mus, Roodborstje

Artikelnummer

Growing-Box