Summer time

Filter

Op warme dagen houdt je kat de hele dag siësta. Nee echt, je kat heeft het echt wel goed bekeken met dat warme weer. En gezonde volwassen katten weten wel wat ze moeten doen tijdens een hittegolf. Gewoon niets, en dan het liefst languit liggend met een beetje geluk in de schaduw en als hij het kan vinden dan ook nog met een briesje. Over je kat hoef je je geen zorgen te maken.

Tenzij hij al wat ouder is, misschien wat strammer en niet meer zo goed uit de voeten kan. Of zo dement dat hij zijn vertrouwde benauwde holletje verkiest boven wat frisse lucht. Simpelweg omdat hij niet beter weet. Dan is het toch wel handig als je als kattenouder iets verkoelends kan aanbieden. In de vorm van een Icepad of een Icepod. Dat je misschien een mini cooling fan hebt die je onderweg of op vakantie in de buurt van je kat kan bevestigen.

Met dit warme weer is het ieder geval belangrijk dat er vers en verkoelend water wordt aangeboden aan je poezelige huisgenoot. En dat dit misschien het tijdstip is dat je een heerlijke borrelbron of waterfontein aanschaft. En de kleinste katjes die hou je heeeel goed in de gaten, die vallen nog overal in slaap… zelfs in die bloedhete zon. Dus daar let je extra op als goede kattenouder.