Slapen & Relaxen

Filter

Kattenmand, Verstopplekje of Balletjeskussen

Katten slapen veel en graag. Maar vaak niet in de kattenmand die jij uitkiest…. sjucht?! Wist je dat de meeste kattenmanden eigenlijk voor de hond zijn gemaakt. Katten kiezen liever voor hol dan voor bol. Ik ben altijd op zoek naar de ideale slaapplaats voor je kat, fijne kattenmanden, speciaal voor je kat gevulde balletjeskussens of verstopplekjes, zachte kattenplaids en hangplekjes. Er is zoveel meer dan alleen maar een kattenmand en bij de online kattenwinkel vind jij vast iets dat ook mooi staat in je huis.

Een eigen kattenkussen of plaidje

Voor sommige katten hoeft die kattenmand niet zo, die willen gewoon bij jou op de bank. Een eigen kattenkussen of poezendekentje is dan ideaal tegen die kattenharen. En zo’n kattenplaidje waar de eigen geur aan zit, is vaak geruststellend als je kat even van zijn vertrouwde plekje moet. Dat zelfde geldt ook voor onze platte kussens? En onze balletjeskussens zijn helemaal een klasse apart. Toch liever een kattenmand op de bank, dan is de schapenvacht donut een aanrader.

Verstopplekjes voor je kat!

Een verstopholletje is een absolute must voor je kat om even te ontsnappen voor als het een keer te druk wordt. Of als je katten elkaar even niet kunnen of willen zien. Of gewoon omdat je kat even op zichzelf wil zijn, even buiten aaibereik. Het zelfde effect bereik je ook met een hoge kattenmand, niet alleen kan je kat zich daar in verstoppen, het staat nog keigaaf ook!

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 31 reviews.
vraag de e-magazine van Cats & Things aan

De najaarsmagazine is uit, die moet je hebben

Vol tips om je kat eens goed te verwennen. Laat je naam en e-mail achter, dan heb je hem zo te pakken.