Krabspeelgoed

Filter
Tonen 5 van 5 producten

Heb je zin in een krabspelletje?

Ik bedoel niet dat je gekrabd wordt tijdens het spelen met je kat. Maar dat er gekrabd kan worden tijdens het spelen op echt krabspeelgoed! Vooral die spelen waarbij je kat een balletje moet zien te pakken of een zetje geven kan zo af en toe voor spanning zorgen en dan is het wel zo fijn als die frustratie van je af gekrabd kan worden.

Maar zo’n krabgedeelte op krabspeelgoed daagt natuurlijk ook uit voor andere spelletjes. Wat als je nou met een speelstokje langs het krabgedeelte gaat en je kat door te klauwen en te krabben het balletje van het kattenspeelgoed in werking zet. Dan heb je net dat zetje gegeven aan je kat om zelf nog even te blijven spelen, te peuteren en te krabben. En daar wordt je kat gelukkig van.

Je kat wordt gelukkig van krabspeelgoed!

Krabspeelgoed is ideaal voor de mentale gezondheid van je kat. Het speelgedeelte geeft je kat een uitlaatklep voor zijn energie en gaat verveling tegen. En dat krabgedeelte gaat frustratie tegen en neemt heel makkelijk de geur aan van je kat. En laat die geur tijdens het spelen nou toevallig gelukferomonen zijn? Daardoor wordt het krabspeelgoed nog aantrekkelijker voor je kat.

De combinatie van krabben en spelen in krabspeelgoed!

Er zijn verschillende vormen van dit kattenspeelgoed, maar meestal bevatten de krabspelletjes een kartonnen krabgedeelte en een peuter gedeelte met balletjes. Die je vaak ook op een andere manier kan vullen, maar daar geef ik je graag een andere keer meer tips over.
Het kan ook zijn dat er een krabpaal is geïntegreerd in het speeltje. Waardoor je kat automatisch wordt uitgelokt om op het krabgedeelte te klauwen tijdens het spelen.

Is het krabspeelgoed te klein voor jouw kat en is automatisch spelen er niet bij? Kijk dan beslist ook eens naar de kattenhengels om het spelen rond de krabpaal in werking te zetten.

Tot slot is er ook nog krabspeelgoed dat niets meer of minder is dan een krabplank met een verleidelijk kattenspeeltje eraan bevestigt. Alles om je kat maar aan het krabben te krijgen op de juiste plek. En natuurlijk alles om je kat maar aan het spelen te krijgen, want daar werd hij gelukkig van…. weet je nog?

Maar nu, welk krabspeelgoed is voor jouw kat het meeste geschikt. Gaat hij peuteren of rollen? Er is genoeg keus in het assortiment.

De waardering van catsandthings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 24 reviews.