Houten krabpalen

Filter
Tonen 11 van 11 producten

Houten krabpalen in alle vormen en maten

Als kattenouder wil je natuurlijk het beste voor je kat. Je weet natuurlijk dat je meerdere krabgelegenheden nodig hebt voor je kat zodat die zich helemaal thuis voelt in zijn woonomgeving. En dan is deze houten krabpalen collectie de ideale oplossing!

Waarom deze houten krabpalen?

Heel simpel gezegd… deze collectie is gewoon mooi! Het zijn krabpalen of krabobjecten in alle vormen en maten, maar allemaal onder de noemer houten krabpaal. Deze collectie past in iedere interieur, ze zijn heel naturel en basic en passen bij alle woonstijlen of het nou modern is, bohemien of klassiek er is altijd wel een houten krabpaal die niet misstaat in jouw huis.

Kies de juiste krabpaal voor je kat.

Het is belangrijk om de juiste houten krabpaal te kiezen voor je kat. Kies voor een model dat past bij de grootte, leeftijd en behoeften van je kat. Je hebt houten krabpalen die eigenlijk niet meer zijn dan een kale boomstam ideaal voor katten die graag krabben en klauwen in hout, omdat dit natuurlijke materiaal goed aanvoelt aan hun pootjes.

Maar de meeste houten krabpalen hebben wel een deel dat omwonden is met sisal touw of zelfs met katoentouw dat wat zachter is voor de pootjes van je kat. Maar er zijn natuurlijk ook houten palen met een jabo (sisaltapijt) oppervlak.

Veel leuker zijn de houten krabobjecten, die misschien niet een twee drie als een krabpaal herkent omdat ze heel anders van vorm zijn. En bovendien niet aan de vereisten van een normale krabpaal voldoen, namelijk dat je kat zich kan uitstrekken. Of dat er misschien in geklommen kan worden of dat er een slaapplekje is.

Nee, deze nieuwe generatie krabobjecten zijn extra. Om te voldoen aan al die krabbelmomentjes her en der in het huis. En dan is het wel zo leuk dat deze houten krabpalen er een beetje leuk uitzien. Als je deze krabobjecten goed neerzet en misschien zelfs wat afstylet met wat planten of een leuk beeld, dan vallen ze niet eens op als krabmeubel voor je kat.

De voordelen van houten krabpalen?

Wat mij betreft is het uiterlijk het grootste voordeel. Als je dan toch meerdere krabgelegenheden voor je kat moet aanschaffen, dan kunnen ze er maar beter een beetje leuk uitzien. En die naturel of natuurlijke uitstraling is gewoon erg fijn te matchen met je interieur.

Ander groot voordeel is dat houten krabpalen duurzaam zijn en gaan ze langer meegaan dan de goedkope pluche varianten met kartonnen krabkokers. Hout is een natuurlijk materiaal wat natuurlijk goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, omdat je minder vaak een nieuwe krabpaal hoeft te kopen omdat je op deze uitgekeken bent.

De voordelen voor je kat

Het fijne van hout is dat die ook de geur van je kat overneemt. En als het krabmateriaal van je krabobject nou ook nog een beetje stevig is. Dan blijft deze houten krabpaal lang leven. En daar houdt je kat van. Die heeft het liefst zijn vertrouwde geuren om zich heen.

Deze houten krabpalen laten zich makkelijk met je interieur mengen. Dus geen smoesjes meer, gewoon meerdere krabobjecten voor je kat neer zetten. Wil je weten hoe? Neem dan contact op, ik help je graag.

De waardering van catsandthings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 28 reviews.