Krabben & Klimmen

Tonen 22 van 22 producten

Een krabpaal kan best mooi zijn!

Krabben hoort nu eenmaal bij een kat. Een Krabpaal zorgt ervoor dat je kat niet aan je bank of aan het behang krabt. Ik ben het met je eens dat de meeste krabpalen niet echt een aanwinst voor je huis zijn. Maar laat je eens verrassen door mijn assortiment krabplankjes, krabpalen, krabobjecten, krabkarton, en krabspeeltjes. Er is er vast één die geschikt is voor jouw situatie en dan nog mooi staat ook.

Krabkarton een mooi alternatief!

Steeds vaker wordt de krabpaal vervangen door krabkarton. Niet in de vorm van die kartonnen krabplankjes maar hele krabmeubelen worden er nu van gemaakt. Vooral als je een kat hebt die graag horizontaal krabt kan krabkarton een goede alternatief zijn voor een krabpaal.

Altijd wel plek voor een krabplank

Geen plek om een krabpaal neer te zetten, dan is een krabplank het overwegen waard. Een krabplank neemt niet zoveel ruimte in en is ideaal om in een klein krabmomentje te voorzien, zonder meteen zo’n grote krabpaal in huis te halen. Maar hang hem dan wel even op! Je kat wil heel graag een plekje waar hij zich goed kan uitstrekken en lekker kan hangen. Dus de plank moet wel stevig bevestigd worden. Want van wiebelen, daar houdt je kat niet van. Wist je dat er ook een krabplank voor aan de bank is?

Toch een kleine krabpaaltje!

Kleine krabpalen zijn ook heel erg makkelijk bij het beschermen van je bank. Want ja, je kat vindt de bank erg aantrekkelijk om aan te krabben. Dan kan je zo’n compacte krabpaal gebruiken als barricade voor die krabplek. Ook handig voor een klein krabmomentje zijn de krabobjecten, die er niet meer uitzien als een krabpaal maar hun eigen vorm aan nemen. Staat leuk en heeft vaak ook nog een dubbele functie…. en daar houden wij van toch?!

De waardering van catsandthings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 28 reviews.