Samenwerken met je kat was nog nooit zo leuk

Samen werken met je kat

Hoe je samen een werkplek deelt

Yess jij bent een van de gelukkige die zijn werkplek met een kat deelt. Alleen dan is natuurlijk wel de vraag hoe je dan aan de slag gaat, want niets is zo verleidelijk als een poezelige afleiding. Maar er zijn hele goede oplossingen om de balans te houden tussen purrsonal time en even flink en ongestoord aan de slag. Guess what….? Die tips & oplossingen vind je gewoon hier. 

Hoe je toch kunt werken met een kat die graag op je handen kijkt
5 manieren om je kat zijn eigen plek te geven

Hoe kan je werken met zo'n toezichthouder op je bureau?!

Natuurlijk vind je het geweldig als je kat bij je komt liggen. Maar soms schiet het niet echt op, ligt hij flink in de weg en krijg je kramp door het om je kat heen typen. En hoezo, je wilt nu op schoot…. zucht?!

Herkenbaar?
En toch zou je hem niet willen missen, op je bureau.
Want hoe geweldig is het als je af en toe kan kroelen.
Je bemoedigend een knipoog krijgt.
En je frustraties aan je kat kan uitleggen? 

Nee echt…. zonder kat werken wil je niet.
Maar het is wel fijn als hij ook zijn eigen stekkie had, waar hij rustig toezicht kon houden. Zodat jij toch nog een beetje aan werken toekomt. 

5 Katten hacks voor 'n Kallax kast

de tip om met je kat te slapen

Als je nachtrust je lief is

Op zich is het natuurlijk een droom om heerlijk met je kat te kunnen slapen en weg te dommelen bij een heerlijk monotoon gepurrrrrrrr.

Helaas heeft poeslief daar vaak een eigen mening over en is dat kleine spook op je slaapkamer eerder een nachtmerrie. En toch kan je samen slapen met je kat en toekomen aan je nachtrust. Het enige wat je hoeft te doen is het nachtprotocol te volgen. 

Hoe kan je slapen met een kat op je slaapkamer
Hoe speel je met een kattenhengel
Het hengelspel is bijna hetzelfde als jagen voor je kat
6 tips om het beste uit je hengelspel te halen

Niet alleen maar zwiepen en zwaaien

Zeg je kattenhengel, dan zeg je zwiepen en zwaaien, het liefst zo gek mogelijk. En als je kat niet snel reageert dan hou je de hengel vlak voor zijn neus of je port er wat mee in je kat…

Nee echt, je zou ze de kost moeten geven die zo hun kat tot een spelletje “uitnodigen”. En het dan gek vinden dat na wat flauw gemep je kat alweer is uitgekeken op dat hengelspel van jou. 

Nee, zo wordt dat nachtprotocol nooit wat, dus je kan maar beter leren hoe je wel met een kattenhengel speelt. Voor je eigen nachtrust weet je nog?!

1 kattenhengel, tig navullingen

Natuurlijk is jouw kat eigenwijs, heeft hij zijn eigen voorkeur en werkt die kattenhengel niet. Echt ik geloof je als je dat zegt, maar het is een kwestie van uitzoeken welke prooi wel aanslaat. Iedere kat heeft zijn eigen gewoontes en zijn eigen favorieten waar hij het liefst op jaagt. Dus hoe handig is het als je gewoon je eigen hengel kan samenstellen. 

BLOG Vlooienplaag na de vakantie kriebel
4 tips om korte metten te maken met een vlooienplaag

Een welkom waar je niet op zit te wachten

Kom je helemaal uitgerust en blij van je vakantie en dan wordt je besprongen door vlooien! Je zal de enigste niet zijn die hier mee te maken krijgt.

Hoe schoon je ook bent en hoe vlo vrij je kat ook is, het kan iedereen gebeuren, zelfs mensen zonder huisdieren. 

Hoe dat werkt met die kriebelbeesten daar heb ik dit keer zelfs een video aan gewijd. 

Nog meer kattigheid
Omdat niet iedereen samen met een echte kat kan werken en je natuurlijk je werkplek wel purrsoonlijk wil maken is er een mooie verzameling kattenstationairy. 

Niet alleen voor jou, maar misschien ook voor die collega die jarig is, of als afscheidscadeautje omdat er een andere carrière pad wordt gevolgd. 

Cadeautje nodig?
Neem contact met me op dan stellen we een mooi ingepakt pakket samen voor die cat crazy collega. 

Weer aan het werk onder toezicht van je kat
Showing 16 of 30 products

Back to Work als je collega een kat is

Vooral als je thuis werkt is de kans groot dat poeslief zich met je werk bemoeit. Of zich geheel vrijwillig uitroept tot je eigen purrsoonlijke toezichthouder. En dat je dat het liefst van heel dichtbij doet en daarbij ook nog graag op je handen ligt, dat begrijp je toch zeker wel. Je kat neemt zijn taak heel gewoon en niets maar dan ook niets zal aan zijn aandacht ontsnappen. 

Dat jij op deze manier niet echt aan werken toekomt en dat er op deze manier geen brokjes verdient worden, dat heeft even wat onderhandelen nodig. Maar als Nederlander ben je gewoon een kei in het polderoverleg, en ik help je om het vetorecht van kat lief te omzeilen. Dus kom op… gewoon aan de slag!

CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 45 reviews.